Cock RingWeb HostingSpell Check

Alapozd meg a vezetésed!

A növekvő vállalkozásokban a vezetői munka egyre inkább elválik a termelő/szolgáltató tevékenységtől. A vezetőnek már nem az a dolga, amit szakemberként csinált. Mindig sorsdöntő pillanat, amikor ez bekövetkezik egy vállalkozás életében. Ez a vezetővé válás mérföldköve. És a vállalkozásé.

A lehető legrosszabb tologatni ennek a kérdésnek a megoldását. Minél inkább a szőnyeg alá söpörjük, annál göröngyösebb lesz járni a szőnyegen. Visszasorvadás vagy növekedés? Vezetővé válok, vagy maradok az, aki voltam? Ez a vízválasztó. Nem fog élére esni a feldobott pénzdarab.

Sokan szeretnének vezetők lenni, kevesebben vállalják az utat azzá válni. Ha szeretnél igazán jó vezető lenni, ez a tréning segít azoknak az alapkérdéseknek az átgondolásában, amelyek vezetői identitásod megalapozásához nélkülözhetetlenek. A tréning során számos saját élményű gyakorlaton keresztül próbálhatod meg magad vezetői helyzetekben, és láthatod a vezetés(ed) hatásait.
Itt és most: kockázat nélkül! Rendszert és szemléletet kapsz. És mindezt ki is próbálhatod.

A tréning eredményét az eddigi résztvevők a visszajelzések szerint leginkább abban élték meg, hogy „helyükre kerültek a dolgok”. Megtörtént az alapozás. Most már lehet építkezni. Biztonsággal, mert van mire.

About the Author

Hozzászólás