Cock RingWeb HostingSpell Check

Csapatépítés

Ez az a tréning, amin minden évben legalább egyszer részt kell vennie a cég együtt dolgozó munkatársainak, vezetőinek. Elhagyása felér egy merénylettel a szervezeti légkör és az olajozott működés ellen. Egy jó csapatépítés olyan, mint egy üdítő fürdő, egy alapos egészségügyi szűrés és egy kiváló edzőtábor együtt. Egy 2-3 napos csapatépítésen több munka közben megoldhatatlan ügyet lehet rendbe tenni, mint egyébként egy év alatt sem.

Célja minden esetben a csapatműködés olajozottá tétele, azonban számos fókusza lehet.

Eredményeként többet tanulnak magukról és egymásról a résztvevők, mint bárhol. Megugrik az egymás iránti figyelem minősége és a cég iránti elkötelezettség szintje. Az esetleges csoportbeli konfliktusok így eredményesebben feldolgozhatóvá válnak, és a résztvevők magasabb szintű együttműködéssel térnek vissza a munkahelyre.

Ezeknek a tréningeknek az eredménye legtöbbször már magán a csapatépítésen vagy a rákövetkező munkanapokon kézzelfogható: a résztvevők rendre a közös élmények erejéről, a csoporttagok közötti intimitás, figyelem és empátia megnövekedett mértékéről, mélyebb megismerésről, az összetartozás érzésének erősödéséről számolnak be, és gyakran alakul ki a résztvevők között a közös élmények hatására egyfajta közös nyelv.

About the Author

Hozzászólás