Cock RingWeb HostingSpell Check

Elégedett vevő generátor: ügyfélszolgálatosok tréningje

A mai helyzetben a legtöbb vállalkozás vágya több vevőt szerezni. Sokaknak azért, mert a meglévőket sem tudják megtartani.

A vevők megtartása a céged életbiztosítása. Ha erre nem vagy képes, az a pusztulás maga. Ha viszont elégedetté tudod tenni a vevőidet, azzal bármelyik versenytársaddal szemben előnyre tehetsz szert. Mert a te elégedett vevőd nem morzsolódik le, hanem megmarad vásárlónak. A TE vásárlódnak.

Mondják, az autóversenyt a jó gumik nyerik. A kocsi a gumin keresztül érintkezik az úttal. A céged az ügyfélszolgálatosokon keresztül érintkezik az ügyfelekkel. Mindenki érintett tehát, aki közvetlen kapcsolatba kerül az ügyfelekkel.

Az ügyfeleidet tehát nem bízhatod akárkire.

Az ügyfelekkel közvetlen kapcsolatban álló munkatársak jelentik az ügyfeleid számára a cégedet magát. Hagyod, hogy képzetlenek legyenek?

Ez a tréning annyira fontos, mint a vezérnek fontos kiképeznie a frontvonalba küldött harcosokat. Képzetlen katonákkal pedig még nem nyertek csatát.

A tréningen résztvevők az elsajátított önismereti, ügyfélismereti tudás és az ügyfélkezelési technikák birtokában garantáltan képesek lesznek fenntartani, sőt növelni az ügyfél elégedettséget, felülmúlni az ügyfélelvárásokat. Ez utóbbihoz egyenesen kötelező megismerkedni azokkal a módszerekkel, amik a professzionális ügyfélszolgálat megteremtéséhez segítik hozzá a céget. Mindez együtt verhetetlen ügyfélszolgálatot eredményez. A legnagyobb versenyelőny pedig itt szerezhető meg!

About the Author

Hozzászólás