Cock RingWeb HostingSpell Check

Kommunikációs alapvetés ínyenceknek

Kommunikálni mindenki kommunikál. Mindenki meg van győződve arról, hogy ez jól megy neki, hiszen csecsemő kora óta ezt gyakorolja. Azonban kevesen ismerik azokat a modelleket és technikákat, amivel igazán hatásosan és eredményesen tehetik ezt.

A vezetői munka sikerének jelentős része pedig a kommunikáció függvénye.

Ennek a tréningnek a címében az alapvetés nem kezdő szintet jelöl. Sokkal inkább azt az alapvetést, fundamentumot, amire azután minden más építhető. Bármi. Aki nem rendelkezik ezekkel az alapokkal, az alapozás nélkül, homokra építi házát. Te pedig kősziklára fogod.

Ha a tréning eredményeként alkalmazod azokat az alapelveket, modelleket és technikákat, amit ezen a tréningen tanulsz, behozhatatlan előnybe kerülsz a versenytársaidhoz képest minden kommunikációs helyzetben. A tanultakat pedig már a tréning napján képes leszel alkalmazni! A tréning végére pontosan fogod tudni, mi kell ahhoz, hogy eredményes lehess egy tárgyaláson, értekezleten, vagy más helyzetben, és mi az, ami nélkül esélyed sincsen erre. Képes leszel megteremteni a siker feltételeit!

Ez az a tréning, ahol helyükre kerülnek a dolgok. Eredményeképpen uralni tudod a párbeszédeket, amelyeket tetszésed szerint tartasz fent, szüntetsz meg, vagy fordítasz más irányba. Ez után a tréning után a feladatkiadás cselekvésre fogja ösztönözni a beosztottaidat. Eredményeit minden kommunikációs helyzetben élvezheted, legyen szó vezetői vagy ügyfélmunkáról, tárgyalásról vagy prezentációról. Vezetőként megtanulsz élni a kimondott szó hatalmával, amit teremtő erőként használhatsz.

About the Author

Hozzászólás