Cock RingWeb HostingSpell Check

Munkatársak motiválása

A motiválás szó visszavezethető a motion (mozgás) szóra. Motiválni tehát annyit tesz, mint mozgatni, megmozdítani. A vezető attól vezető, hogy követik. Képes mozgósítani az embereit más szóval motiválja őket.

Ha nem tudod motiválni a munkatársaidat, halott vezető vagy, csak még nem tudsz róla. Ha csak pénzzel tudod őket motiválni, akkor ráadásul még drága temetést is rendeztél magadnak.

Ha vezetőként ez az egyetlen, amit jól csinálsz, már nem vesztél el. Ha képes vagy motiválni az embereidet, bármit elérhetsz a segítségükkel. Ez az egyik legfontosabb vezetői képesség, amit minden vérbeli vezetőnek használnia kell. Ha a vállalkozásodban még nem alkalmaztál turbófeltöltést, itt megtalálod.  

A tréning eredménye, hogy felfrissült szemlélettel és megújult vezetői eszköztárral folytathatod vezetői munkádat. Kicsit másképp, mint eddig: felelősebben, bölcsebben és mégis felszabadultabban. Olyan eszközöket kapsz a munkatársaid motiválásához, amivel akár munkatársakra lebonthatod a motivációs tervedet.

Bármilyen szerepkörben vezetsz embereket: ha motivált munkatársakkal szeretnél dolgozni, netán magad is szívesen tennél saját motiváltságod növeléséért, ezt a tréninget ne hagyd ki.

About the Author

Hozzászólás