Cock RingWeb HostingSpell Check

Rétlaki Márton

Rétlaki MártonMindig is az oktatás, képzés, fejlesztés vonzott, ezt generációkra visszamenőleg örököltem meg így: ez a lételemem. Szeretek fejleszteni, tanítani, hatni. Ügyfeleim nyíltsága megtisztelő, eredményességük siker, elismerésük jutalom.

Miközben kedvelem a mélyebb fejlesztésre alkalmat adó kiscsoportos munkát, tapasztalatot szereztem nagycsoportos műhelymunkák workshopok, csapatépítések, jövőkép alkotások vezetésében. Rendszerekben és folyamatokban gondolkodom. Hangsúlyt helyezek a valódi igények feltárására. Számomra személyesen fontos valamennyi résztvevő fejlődése, akiktől én is sokat tanulok. Ugyanakkor sosem tévesztem szem elől a közösség (tréning csoport, szervezeti egység, vállalat) érdekeit. Az egyensúlyt fontosnak tartom. Az átadott módszereket magam is eredményesen használom a gyakorlatban. Munkám mércéje a résztvevők fejlődése, amit ők rendszeresen visszajeleznek.

 

Külföldi mesterektől tanultam a coachingot megalapozó pszichológiai ismereteket (tranzakcióanalízis), amit mindmáig eredményesen tudok használni mind a tréningeken, mind a coaching folyamatokban. Ismereteimet azóta is bővítem: NLP, EQ coaching.

KKV szektor felé fordulva célom az itt működő cégek eredményességének fejlesztése, vezetőik támogatása.

Hozzászólás