Cock RingWeb HostingSpell Check

Személyes hatékonyság és időmenedzsment vezetőknek

A céged hatékonysága szorosan összefügg a te személyes hatékonyságoddal. Vezetőként a legdrágább és egyedül pótolhatatlan erőforrásod az időd. A sajátodé és a munkatársaidé.

A legtöbb vezető úgy érzi, hogy nincs ideje, lehetősége megállni. a munkaidejének nem egy lezárt munkafejezet, hanem a kényszerű felállás (időhatár: menni kellene már haza) szab határt. Sok vezető érzi azt, hogy a munka is „hazamegy” vele együtt (ha nem a laptopon, akkor a fejben), és így a munka és magánélet összefolyik. (Kérdezd meg a házastársad: ő mit gondol erről?) Ha te is úgy érzed, kevés az időd, szeretnéd munkádat és magánéletedet megfelelő mederbe terelni, befejezni a kapkodást, és mindennek, mindenkinek megadni a kijáró időt, akkor itt a helyed!

Ha rászánod erre a tréningre az időt, eléred, hogy sokkal több időd marad a családodra, és jusson mindenre és mindenkire annyi, amennyi kell.

Ez a tréning az irányításhoz, vezetéshez szükséges idő megteremtésére tanít meg. Eredményeképpen praktikus módszerekkel gazdagodsz a célkitűzés, a tervezés, a prioritások kijelölése, és a feladatok delegálása terén. A saját idő kezelése mellett elsajátítod, hogyan kezeld a munkatársaid idejét is úgy, hogy az mindegyik érintettnek hasznára és megelégedésére váljék.

Ha csak egyetlen tréninget választhatnék a kínálatból, én ezt választanám.

About the Author

Hozzászólás